ŽESTOKA OPTUŽBA NA RAČUN CRVENE ZVEZDE! Oteli su nam titulu šampiona Srbije!
Marakana, Foto: Starsport©

Auuu

ŽESTOKA OPTUŽBA NA RAČUN CRVENE ZVEZDE! Oteli su nam titulu šampiona Srbije!

Teške reči

Objavljeno:

Neverovatna situacija dogodila se u srpskom fudbalu, pošto je šampiona Srbije kod žena odlučio Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

CAS je doneo odluku nakon žalbe ŽFK Spartak Subotica na kaznu oduzimanja bodova koju je izrekao Fudbalski savez Srbije. Odluka FSS-a je potvrđena, odnosno kazna od ouzimanja četiri boda ekipi sa severa države ostaje, što znači da su fudbalerke Crvene zvezde osvojile titulu, prvu u klupskoj istoriji.

Objava ŽFK Spartak Subotica
foto: Printscreen/Facebook/ŽFK Spartak

Sada se oglasio i ŽFK Spartak saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

- ŽFK Spartak je dobio Odluku CAS iz Lozane, nažalost na štetu kluba. Crvena Zvezda, njena predsednica kao i potpredsednica FSS su uspeli u svojim namerama koje su zacrtali - oteli su za zelenim stolom potpuno zasluženo osvojenu titulu na terenu Spartaku. Oteta titula će biti zasigurno predmet preispitivanja mnogih stvari u FSS i u društvu. Danas će rukovodstvo kluba obaviti razgovor sa igračicama i stručnim stabom, ubrzo će biti održana konferencija za medije, a nakon toga i sednica Upravnog odobra Skupština kluba nakon čega će klub zauzeti stav o daljim koracima - rekao je Arsić.

Spartak i Crvena zvezda će igrati u finalu Kupa 23. maja.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.